Mirësevini në Qendrën e Trajnimeve Profesionale Mediafleta

Qendra për zhvillimin e Teknologjisë Informative Mediafleta ofron trajnime profesionale në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit. Me një staf professional dhe me përvojë të gjatë, Mediafleta ka arritur që të nxjerr shumë kandidatë dhe student të suksesshëm të cilët në tregun e punës kanë qenë konkurrues të denjë. Mediafleta ofron Trajnimet e Teknologjisë Informative në fushën e Rrjetave Kompjuterike përmes Cisco Networking Academy, çertifikimet ndërkombëtare si Qendër e Autorizuar Testuese e Pearson VUE dhe trajnimet në zhvillimin e faqeve të internetit në platformat WordPress, Joomla, Drupal etj.

apteka mujchine for man ukonkemerovo woditely driver.